Kolejní politika

Potom, co jsem během dvou týdnů zkoukl celý House of Cards, jsem měl strašnou touhu po moci. Chtěl jsem dělat prezidenta koleje, protože tam stejnak bydlím a na skutečnou politiku očividně nejsem dost pravicový. Bohužel jsem propásl volbu dočasného prezidenta a místo toho jsem se stal tutorem, což je jeho poskok. Na druhou stranu jsem to  dostal bez  hlasováni jako podraz demokracie, což je svým způsobem taky super.

Příští volby jsou v až v květnu a teď si nejsem moc jistý, jestli chci kandidovat. Na jednu stranu to je super titul, ale na druhou stranu má prezident asi jenom o 15 eur měsíčně víc a je to voser. Ještě uvidíme.

Co teda musím jako tutor dělat?
  • Každý měsíc organizovat nějakou akci, na kterou nám univerzita dohromady přispěje 150 eur.
  • Dvakrát za semestr pořádat heimfest, to je party pro kolej. Tam mi mají pomáhat 3 floor manageři (to jsou zase mí poskoci)
  • "Udržovat dobré vztahy na koleji." To tam doslova stálo. Očividně to znamená, že si u vás lidi můžou stěžovat když je v heimbaru hluk.
  • Vyzvedávat alkohol, haha.
  • Pujčovat lidem:
    • Vysavač
    • Klíč od společenské místnosti
    • Deskové hry
 A co za to dostanu?  No to mě trošku nasralo. Původně jsem počítal třeba s 50 eur měsíčně a klíč od heimbaru, který znamená neomezené pečení.  Tak klíč jsem dostal.

Na schůzce mi řekli, že si předtím president a tutor vydělali 130 a 110 eur. Teď (resp. na předchozí poradě) se dohodli, že si zbytek presidia taky něco zaslouží. Tak okej,  pokladník, internetář  a  tutor tedy dostanou rovným dílem 75 a prezident 90.  Pak ale přišli floor manageři,  co předtím  nedostali  nic (a  8  mincí na  praní v hodnotě  8  eur), že  taky  něco chtěj.  Blbej póvl.

Dohodli jsme se teda tak, že tutoři (v čele se mnou) dostanou 65, prezident 80 a floor manageři každý 10. Zasranej socialismus. Kde je vláda dvou???

No tak fajn, dostal jsem víc, než jsem očekával, ale až potom, co to snížili o polovinu. Alespoň mám moc.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Creating my own Point of Sale system, Part 0: Start

Creating my own Point of Sale system, Part 1: Design

Asian Squad