Totální izolace

V životě jsem se tolik nenudil, jako teď. Internetový hajzl tu není a bůh ví, kdy mě konečně připojí. O víkendu se v Německu nedá dělat skoro nic, všude mají zavřeno. V sobotu jsem teda šel do McDonaldu (hlavně kvůli internetu) za nechutných 7.29, následně (nutno dodat sám) do kina na Fack ju Göhte 2 za 7 euro, a nakonec jsem se náhodně procházel městem. Je to tu takové klidné a útulné. Vadila mi ale tramvaj, kde byli nesmírně hluční arabové. Němci tam koukali na zem. To je teda zatím moje zkušenost z 4 dní, tak třeba se to změní.

Je to tu dost osamělé. Asi jsem moc sociální člověk, ale když vaše veškerá komunikace je buď prodavačka v obchodě nebo těch 20 minut facebooku, tak vám i ty hlasy v hlavě přestanou vadit.

Normálně tu sedím bez internetu a zírám do zdi. Spolukolejníci tu buď nejsou, nebo poslouchají extrémně hlasité techno. Doufal jsem, že někdo bude ve společenský místnosti s televizí a kulečníkem, ale tam to je jenom odporný. Nějaké seznamovačky určitě budou, ale očividně ne teď. Škola začíná až 19., ale předtím stíhám exkurzi po kampusu (je tak velký, že tu jsou 3 autobusové zastávky), jet za tetou do Hamburgu a nakonec školní výlet do Frankfurtu.

Teď se ale nudím.

První dva dny jsem musel hrozně nakupovat. Ať už koš, mycí prostředky, šampon, útěrky nebo pánev, předchozí majitel mi tu nenechal nic. V úterý mi škola půjčí hrnce, misky a příbor. Do té doby si musím vystačit s pánví (co jsem si musel koupit z nouze) a 3 talíři. Bohužel tím moje nakupování nestačí. Fakt mě to sere, protože jsem sem vzal docela dost věcí, ale člověk si uvědomí, co skutečně potřebuje, až když to nemá. Ještě budu potřebovat prodlužovací kabel, rozbočku, náhradní microUSB, možná nějakou nástěnku (I když spíš ne, --někde-- šetřit musím..), koště, řezací podložku... Utrácím dost. Doufám, že se to během měsíce nějak stabilizuje a já z toho budu moct vyvodit nějaká data.

Zatím to vypadá, že budu 5 krát týdně jíst v menze (za tu cenu to je nepřekonatelné) a po večerech brötchen/těstoviny s masem či vejci. Nejhorší budou víkendy, protože nejde nikde nic koupit. Poté byla otázka posilovny. 23 euro měsíčně je fakt hodně na to, že potřebuju jenom velkou tyč a závaží. Ale pokud tam budu chodit 3 krát týdně, tak to vyjde na cca 12krát měsíčně, což nejsou ani 2 eura za vstup. Yeah.


V pondělí musím tedy na radnici se registrovat, pak založit účet u banky (a nemít těch 600 eur pod zkurveným polštářem) a nakoupit elektroniku. Poté by to několik dní měl být autopilot.

Stihl jsem se ztratit na kampusu a objevit univerzitní samoobsluhu. Fuck yeah.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Creating my own Point of Sale system, Part 0: Start

Creating my own Point of Sale system, Part 1: Design

Asian Squad